NUK cumik

1956-ban két fogászati szakértő, Dr. W. Balthers professzor és Dr. A. Müller fogorvos az első, ortodontikus játszó- és altatócumi megalkotásával lefektette a NUK alapjait. Felfedezték, hogy szoptatás közben megváltozik a női mellbimbó alakja, ami lehetővé teszi az állkapocs, szájpadlás, nyelv és ajkak optimális összjátékát. Más szóval a szoptatás a születéstől kezdve elősegíti a szájmozdulatok egészséges fejlődését, ezáltal pedig később a gyermek beszédkészségének kialakulását. Ez a következtetés vezetett a NUK ortodontikus formájának kifejlesztéséhez. Nem kerek, hanem aszimmetrikus: pontosan olyan formájú mint a mellbimbó is szoptatás közben.

A gyermekek rendkívül gyorsan nőnek, így a Németországban gyártott BPA-mentes termékeink három különböző méretben (0-6 hó, 6-18 hó, 18-36 hó) támogatják fejlődésüket.

Képernyőfotó 2020 09 20 13.16.12

Az ortodontikus forma végigkövethető a teljes NUK termékválasztékon, így nem csupán a játszó-, és altatócumik, hanem a cumisüvegeken található és kiegészítőként is elérhető etetőcumik is ebben a formában jelennek meg.

A Night&Day játszó-, és altatócumik fluoreszkálnak a sötétben, így könnyebb megtalálni a sötétben, mind a szülőknek, mind a gyermeknek.

A NUK cumik gyártója több, mint 60 éve elkötelezetten keresi azokat az új, innovatív megoldásokat, amelyek megkönnyítik a szülők életét, és elősegítik a gyermekek egészséges fejlődését. Olyan termékeket kínálnak, amelyek ezt a különleges időszakot életük legjobb és legcsodásabb időszakává teszik!

http://bit.ly/bdnuk

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.