Gyógynövények használata a várandóság alatt

Gyógynövények alkalmazása babavárás alatt is lehetséges, de igen körültekintően kell kiválasztani azt a néhány növényt, amit ilyenkor is alkalmazhatunk. A gyógyteák fogyasztásának már a babavárásra való felkészülésnél is hasznát vehetjük. Ilyen esetekben méregtelenítő, tisztító hatású növényekkel lehet felkészíteni a leendő anyuka és persze apuka szervezetét, mint például a csalánlevél.

Az anyatej fontosságáról nem lehet elégszer beszélni. A Babadirect partnerei közt a Hebária egy különleges területen segíti a kismamák mindennapi életét. A csecsemők legfontosabb táplálékának képződésében, a tejelválasztás beindulásának serkentésében és a tejképződés fokozásában nyújt segítséget a Herbária Laktoherb filteres teakeverék.  

Herbária Laktoherb az anya, valamint az anyatejjel a csecsemő esetleges emésztési zavarainak (pl. puffadás, szélgörcsök, teltségérzet stb.) csökkentésére is alkalmas. A teakeverék görcsoldó, emésztést elősegítő hatású, fogyasztásakor az ilyen jellegű panaszok enyhülnek. A teakeverék mindaddig alkalmazható, amíg az anyatej elválasztás serkentésére szükség van. Szoptatás idején különösen fontos a megfelelő folyadékbevitel, melynek biztosításához a teakeverék hathatós segítséget nyújt.


Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.