A Caola termékeket nem kell bemutatni Magyarországon senkinek. A BabaDirect hosszú évek óta törekszik olyan partnerek bevonására, akik tapasztalattal rendelkeznek a témában és folyamatos fejlesztések mellett jövőbeni céljaikban is velünk hasonló gondolatok mentén dolgoznak.

A több, mint 185 éves múltra visszatekintő jelenleg is magyar tulajdonban lévő kozmetikai vállalat, generációk kedvenc márkája, mondhatni hungarikum. A saját kutatási bázissal és kozmetikai gyárteleppel rendelkező vállalat több a generációkon átívelő márkát tudhat magáénak. Ezek között említhetjük a Barbon és a Figaró férfi kozmetikumokat, a Caola szépségápolási termékeket, az Ovenall szájápolási családot és a Velmetina hajápoló termékcsaládot is. A vállalat számára kiemelten fontos az alapértékek megőrzése, az örökség ápolása és az erre való építkezés és folyamatos megújulás.

CaoNatur Baby – a megbízható gondoskodás

CaoNatur Baby a több mint 185 éves Caola babakozmetikum családja, amely 95 %–ban természetes összetevőket tartalmazó, 100 %-ban vegán, színezék-, parabén- , kőolajszármazék-, allergénmentes termékekből áll, melyek kíméletesen ápolják és védik a picurok bőrét már újszülött kortól. Újdonságuk az egyedülálló CaoNatur Baby folyékony babahintőpor, mely a hintőpor klasszikus hatását ötvözi a lágy krém tulajdonságaival, védőréteget képez a picik bőrén, cink-oxid tartalmának köszönhetően fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és hámképző sajátosságokkal rendelkezik.

A Babadirect olvasóinak a CAOLA babaápolási és kézfertőtlenítő termékeire 10% kedvezményt biztosít a "BABADIRECT" kuponkód online felhasználásával.

 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.