Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció

Mesés Advent

 

Bennünk szülőkben van egy olyan késztetés, hogy az adventi készülődést, ráhangolódást szeretnénk varázslatos élményként átadni gyermekeinknek.

Aztán jön az a bizonyos 24 nap, határidők, rohanás és végül örülsz, ha találsz 24 apró kis .... valamit, amit betehetsz az Adventi naptárba. Édesség úgyis lesz decemberben tonnanszám, a játékok pedig már kifordulnak a szekrényből, annyi van belőlük, dehát, nincs mese (de van ;-) ), valamit kell tennünk az pici zsákocskákba.

A reggelek csak arra lesznek jók, hogy az aznapi zsákot/dobozkát meglessék a kicsik, idő az élményre igazán este lehet - tedd hát varázslatossá az alvás előtti egy órát!

Sándor Schmidt Barbara oldalán bukkantam erre az Adventi mesegyűjteményre  - mely nyomtatva az advent 24 napját igazi csodavárássá teheti.

Kattints a képre és lépjetek be a Mesék Világába :-)

 Forrás: https://sandorschmidtbarbara.files.wordpress.com/2017/11/adventi-mesenaptc3a1r_24.pdf    

Csodás ajándékok a természet patikájából.

 

A legközelebbi családtagjainkról többnyire tudjuk, hogy mi a szívük vágya – és többnyire kalkulálunk is vele, de a távolabbi rokonoknak vagy barátoknak sem szeretnénk hasznavehetetlen dolgot ajándékozni. Amivel igazán nem nyúlhatunk mellé, az a természet patikája.

Karácsonyi menü ötletek

 

Ha van jól bevált karácsonyi menü, ha nincs, az ember szinte minden évben elkezdi böngészni a recepteket, olvasgatni a mások által ajánlott, tuti tippeket.

A tökéletes bejgli

- ami lehet torta is -

Voltál már úgy, hogy valahol ettél egy isteni ételt, süteményt, ittál egy fantasztikus koktélt és elhatároztad, legközelebb magad is elkészíted?

Rozslisztes mézes

 

Az adventi sütemények egyik királynője lehet a rozslisztes mézes, hiszen töltésének – krém vagy lekvár, simán hagyod tojásfehérje habbal a tetején vagy netán torta készül belőle -  csak a fantáziád szabhat határt.

Sugar Plum – a karácsonyi csoda

Nem csak karácsonykor fogyasztható, de az aszalt gyümölcsök miatt igazán ebben az évszakban aktuális. Fűszerezése igazán egyedi lehet, az itt leírt változat egy igazi, téli ízvilágot és illatokat rejtő élményt ad!

 

 

Baba Direct

Kapcsolat