Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció

Immun-koktél - az egészségesen induló őszért.

Szeretnéd Te is elkerülni energia-raktáraid őszi lemerülését és bírni az egyre hűvösebb napokat is? Kezdd a napot szuper immun-koktéllal!

A lime és a citrom C-vitamin tartalma alap az immunrendszer egészséges működése számára, míg a gyömbér erősítő és élénkítő hatása kiválóan támogatja a szervezet működését. Ha szereted a citrusos ízeket, ez a koktél Neked szól!

Hozzávalók:

  • 1 lime
  • 1 citrom
  • késhegynyi gyömbér
  • édesítő (elhagyható)

Elkészítés:

  1. a lime-nak és a cirtromnak nem csak a levét, hanem rostos húsát is felhasználjuk. Vágd 8 részre őket, majd a héjtól megszabadítva tedd ½ l vízzel a turmixgépbe (elkészítheted botmixerrel is)
  2. Add hozzá a gyömbért (és ízlés szerint édesítőt – de ha szereted az testet, lelket ébresztő, friss, citromos ízeket, nem lesz rá szükséged)
  3. Turmixold össze és már fogyaszthatod is!

 

A gyömbér, amellett, hogy közismert immunerősítő és élénkíti is a szervezetet,  tökéletesen kiegészíti a citrom és a lime ízvilágát. Használd bátran kávédba, teádba keverve is, hogy jól induljon a nap!

TIPP:

  • 1 éves kortól ízesítés gyanánt már kisgyermekeknek is adható, így babád immunrendszerét is erősítheted gyömbérrel! Adj egy kicsit a teájához vagy akár reggeli kakaójához, tejecskéjéhez!
  • ha kicsit édesebb italra vágysz, de nem szeretnél édesítőt használni, adj egy fél narancsot is a koktélodhoz a lime-hoz és citromhoz hasonlóan

 

 

 

Baba Direct

Kapcsolat