Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Bababőrönd regisztráció

Kisbaba

 

Hogyan kell fejlődnie? Mit ehet? Mikor bújnak ki a fogacskái? Ha beteg, mit tegyek? Miért fontos az elsősegélynyújtást ismerni? Elkerülhetőek-e a betegségek? – hiába figyelünk és teszünk meg mindent, néha jól jön a megerősítés vagy segítség.

 

 

Babamasszázs

A bőr testünk legnagyobb felülete. Az érintésre adott válasz az első érzés, amelyet a magzat az anya méhében kifejleszt.

 

 

 

Hozzátáplálás 

Anyatejet – hangzik sokszor az egyértelműnek tűnő válasz, a dolog azonban ennél sokkal összetettebb.

 

Kisbaba fejlesztése 

Folytatva az újszülött kori fejlesztést (lélektani szempontból az első 6 hét időszaka után) látni fogod, melyik az a játék, ami már nem köti le kisbabádat, amin változtatni kell.

 

Általános orvosi vizsgálatok

A szükséges orvosi vizsgálatok, szűrések időpontját gyermekorvosod mindig időben fogja jelezni, főleg azért, mert ezekre beutalóval mehetsz a kijelölt intézménybe - akkor is, ha kötelező szűrésről és akkor is, ha az orvosod által javasolt plusz vizsgálatról van szó.

 

Fogzás 

Bár a fogzás természetes folyamat, melyen mindenki átesik, a gyerekek nem minden esetben egyforma ütemben fejlődnek.

 

 

Gyermekkori betegségek 

Alapvető szabályként mondhatjuk, hogy minden olyan esetben, amikor bizonytalanná válsz a gyermek állapotát illetően, vedd fel a kapcsolatot a gyermekorvossal.

 

Sürgősségi elsősegély

Adódhatnak olyan helyzetek az életben, amikor gyermekünk élete a tét. A legfontosabb ilyenkor a lélekjelenlét megőrzése, hiszen a mentők kiérkezéséig mi vagyunk az egyetlen lehetősége a túlélésre! 

 

PARTNEREINK


 

 

BabaDirect

Legfrissebbek

Kapcsolat