Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció

Homeopátia babáknak – a náthás napokra

Homeopátia babáknak – a náthás napokra

 

Sokszor nem is tudjuk mikor, hogyan, valahogy mégis megfáznak a gyerekek. Legtöbbször éjszaka dugul be az orruk, nyűgösek, sírdogálnak, mi pedig bármit megtennénk azért, hogy jobban legyenek.

Amit viszont szeretnénk elkerülni, hogy mindenféle gyógyszerrel kelljen tömni a kicsiket. Ilyenkor kerül látókörünkbe a homeopátia, még akkor is, ha korábban nem nagyon foglalkoztatott bennünket ez a terület.

Általános tanács, hogy újszülött babának hagyományos és homeopátiás gyógyszert is csak orvosi javaslatra adjunk! Később, könnyebb esetekben a szülők bátran enyhíthetik a tüneteket homeopátiás szerekkel.

A homeopátiás házipatika szerei jó szolgálatot tesznek az egész családnak, hiszen mellékhatások nélkül, az immunrendszer serkentésével gyógyítanak.

Otthonra a legjobban bevált szerek potenciája D4, D12, C5, C9, C15. Ezek biztonságosan alkalmazhatóak, kombinálhatóak egymással is és naponta 2-3 alkalommal adhatók.

Kisbabáknak a homeopátiás golyócskák beadhatók összetörve, porítva egy kis mozsárban, vagy kevés vízben, anyatejben oldva is!

A nátha homeopátiás szerei

Dugult orr esetén 2 féle szer:

Apis mellifica, Sambucus Nigra – egyszerre,

napi 2-3 x 5 golyó

Vízszerű váladék esetén2 féle szer:

Allium Cepa, Kalium Iodatum – egyszerre,

napi 2-3x5 golyó

Sárga, nehezen fújható váladék esetén bármelyik megfelelő:

Hydrastis, Kalium Bichromicum, Pulsatilla,

napi 1-2x5 golyó

Természetesen, ha elbizonytalanodunk, vagy a gyermek állapota nem javul, mindenképpen érdemes tanácsot kérni homeopátiás orvostól.

forrás: Felicitas Cseperedők Tanácsadója/Homeopátia - Dr. Zarándi Ildikó 

 

PARTNEREINK

 

 

Baba Direct

Kapcsolat