Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Bababőrönd regisztráció

Tanítsd meg játszani!

Emlékszel még arra az időre, mikor a gyermeked megtanult járni? Önállóan és egyedül? Szinte megfogni sem lehetett, mert mindenhová Ő akart menni segítség nélkül… Emlékszel erre az időszakra?

Pofonegyszerű: fejlessz képekkel!

Neked is feltűnt már, hogy a gyermeked szereti a képeket? A szép, színes grafikákat, fényképeket? Azok lekötik a figyelmét: megsimogatják, megérintik őket, megpróbálják megfogni, néha meg is kóstolni.

Jelmezhez a verset!

A farsangi mulatság attól válik igazán szuper élménnyé a gyerekek számára, ha már egészen piciként is ők maguk dönthetnek arról, mik szeretnének lenni a farsangon. Hiába nézem én ki a legcukibb jelmezt vagy tudok készíteni csak péklegény-szerkót, ha a gyerekem Babóca, Bogyó, Superman vagy Tejesdoboz szeretne lenni, akkor az lesz (egy szülő egyébként is jó, ha idejében.

Bölcsi: Szükséges vagy hasznos?

 

A válasz minden tekintetben egyedi, hiszen mindannyiunk számára más-más oka lehet annak, ha még alig álldogáló gyermekünket a bölcsődébe adjuk.

Biztos Bababiztos a lakás?

 

Babánk születésével egy csoda érkezik a családba. Egy csoda, aki eleinte csak az evés-alvás-pelenkázás szentháromságában létezik, amiből még fel sem eszmélünk szinte, és máris eljön a pillanat, amikor kinyit, becsuk, kihúz, pakol, leránt, felborít - bármit. De leginkább mindent.

Homeopátia babáknak – a náthás napokra

 

Sokszor nem is tudjuk mikor, hogyan, valahogy mégis megfáznak a gyerekek. Legtöbbször éjszaka dugul be az orruk, nyűgösek, sírdogálnak, mi pedig bármit megtennénk azért, hogy jobban legyenek.

PARTNEREINK


 

 

BabaDirect

Legfrissebbek

Kapcsolat