Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Bababőrönd regisztráció

Nagyszülők

 

 A mai nagyszülők messze más szemlélettel bírnak, mint az előttük lévő generáció – talán az egyik legjelentősebb aktivitásbeli ugrás az övék – hiszen, míg mi az információs világ sztrádáival az iskolában is találkoztunk már, addig számukra az élet még talán televízió nélkül kezdődött.

Ennek ellenére ma legtöbbjük aktívan internetezik, jelen van a legnagyobb világhálón és okos telefonnal keres új receptet a szakácskönyvek helyett.

Szuperaktív nagyszülők Ők – a család legnagyobb örömére -, akiknek az unoka a szeme fénye, így boldogan töltenek Vele időt. Időt, amiből szerencsére Nekik mindig akad.

 

 

Nagyszülők

 

 

A nagyszülők összetartó ereje a családban

Egy kisgyermek számára az aktív nagyszülők olyan varázslatos gyermekkor megteremtői lehetnek, melyről sokan álmodnak. Felhőtlenül, a társadalomnak való megfelelési kényszer nélkül szeretnek Ők, élményekkel teli világot teremtve az unokáknak.

 

A család lelke

Összetartó erejüket igazán akkor érzed, amikor egy kisgyermekkel a karodban igazi családdá lesztek, és nem csak egy pár. Véleményük mindig lesz, de hogy ez ne konfliktusok forrása, hanem az elfogadás alapja legyen, érdemes még a baba születése előtt beszélgetni, hogy mik az elképzeléseitek.

PARTNEREINK


 

 

BabaDirect

Legfrissebbek

Kapcsolat