Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Bababőrönd regisztráció

Kismama 

Kismamának lenni, egy életet hordani a szíved alatt egyszerre mesés és felfoghatatlan - akkor is, ha készültél rá és akkor is, ha csak úgy megtörtént Veled ez a Csoda.

S bár sokszor olvashattad már - és talán mosolyogtál is rajta, de csak most fogod érteni és érezni igazán, hogy anyává lenni annyit jelent, a szíved a testeden kívül dobog tovább.

"Megelőzhette volna..." - Miért nem tudunk erről??

A cikk minden nőt érint, aki gyermeket szeretne, vár vagy már hozott világra. Vagyunk szép számmal, ezért különösen felháborítónak tartom, hogy a megelőzés módja nem képezi teljesen természetes módon a tájékoztatás részét. Sőt. Mivel előbb-utóbb szinte minden nőt érint, ezért azon is csodálkozom, hogy a sok felesleges sületlenség helyett miért nem kerül szóba akár már az általános iskolai biológia órákon?

Bővebben...:

 

Homeopátia

Bármikor segítségül hívhatod a megfelelő homeopátiás szert, ha úgy érzed, bujkál benned valami, vagy egyszerűen csak rossz a közérzeted.

 

Szülési terv 

A szülési terv arra szolgál, hogy kisbabád születését egy előre egyeztetett „forgatókönyben” átgondoltan készíthesd elő, minden lehetőségre felkészülve, hogy ne érjenek váratlanul a dolgok és ne érezd úgy, a fejed felett döntenek.

 

Életmód a szoptatás alatt

Ha már a várandósság előtti időszakban odafigyeltél a rendszeres és egészséges táplálkozásra, akkor ez csupán egy ellenőrző lista, ami alapján mosolyogva hátradőlhetsz 

 

Felkészülés a szülésre

Történjen bármilyen módon, természetes úton vagy császármetszéssel – úgy lesz jó, ahogy történik - az a Te és Kisbabád útja.

 

 Babaszobák 

Az álmaink megvalósítása a gyermekünk és a külvilág harmóniáját szövi egyé.  A színek elvarázsolhatják mind gyermekünk mind a saját érzéseinket.

 

 

Kórházi pakk 

A Mire eljön a nagy nap, mindennek készen kell lennie. de mire lesz vajon szükségetek a kórházban? Mit es hogyan érdemes pakolni? Vannak- e saját szabályai erre a kórházaknak? Kattints ide, segítünk !fő kérdés inkább az, hogy: milyen is a gyerekem?

 

 

Babakelengye

Ha babonás vagy, ha nem, érdemes legalább összeírni, hogy miből milyen méret és hány darab lesz szükséges érkezése után kisbabád számára.

 

 

Pocaklakó fejlesztése

 Kifejezetten segíted kisbabád fejlődését! Azok a babák ugyanis, akikkel már szülés előtt játszott, foglalkozott az anyuka, sokkal fejlettebb idegrendszerrel születnek, nyitottabbak, később pedig a tanulásban is jobban teljesíthetnek.

 

 

Szépségápolás 

Fontos a kismamák lelki és testi egyensúlyának szintentartása , melyhez elengedhetetlen a szépség és vitalitás gondozása. 

PARTNEREINK


 

 

BabaDirect

Legfrissebbek

Kapcsolat