Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció

7+1 szuper farsangi jelmez kicsiknek

 

Kész jelmezt bárki tud vásárolni. Sokkal nagyobb értéke van azonban annak – feltéve, hogy szemünk fénye nem ragaszkodik egy konkrét mesehős szakasztott másaként megjelenni -, ha magunk, akár a gyerkőccel közösen készítjük el a farsangi jelmezt. Nem kell egyszerre, minden este, akár lefekvés előtt, csak egy kicsit foglalkozzunk a készítéssel – amihez akár a magunk költötte esti mesét is igazíthatjuk :-)

Az internet számtalan jelmezötlettel van tele, jobbnál jobbakat találhatunk bármelyik oldalon, arra azonban érdemes figyelni, hogy a kicsik számára még nagyon fontos a kényelem.

A nagy, merev darabokból álló jelmezeket inkább tartsuk meg későbbi ötletnek, most az lebegjen a szemünk előtt, hogy gond nélkül tudjon mozogni -ülni, állni, játszani, táncikálni- a kicsi jelmezében.

Adunk 7+1 tippet arra, hogy milyen jelmezekkel lehet tökéletes a babafarsang:

  1. Dínó-baby, a legkisebbeknek. A dínó taraja egyszerű habszivacsból kivágott háromszög, míg a ruha egy sima, egyszínű rugi - sapka együttes.
  2. Búvár, a cumisoknak – az extra felszerelésként megjelenő palack akár a ruha hátuljára varrva is elkészíthető szürke anyagból, vattával kitömve, hogy még kényelmesebb legyen :-)
  3. Kis tea-filter Egy nagyobb fehér anyag, kb. 40 cm zsinór és egy teás doboz kiterítve. Ennyi az egész!
  4. Igazi kis erőművészeknek összeragasztott wc-papír gurigákkal és lufival. A lufik jól rögzíthetőek, ha a gurigák belsejében kalapgumit húzunk át és annak a két végére erősítjük a lufikat.
  5. Rénszarvas 2 kitömött kesztyű és egy kapucnis, barna melegítő együttes vagy rugi, a szükséges felszerelés.
  6. Csiga-biga 2 szivacs labda, és csomagolópapír. Látványos és egyszerű.
  7. Hupikékek – némi kék testfesték és fehér ruhácska. A festék miatt, talán kicsit nagyobbaknak.

     +1 Yoda – kutya – ha a házi kedvenc sem maradhat ki :-)   

 

PARTNEREINK

 

 

Baba Direct

Kapcsolat